Upoznajte nas

Obiteljsko klesarstvo

Naša priča

Naša priča započinje davne 1939. godine, a nastavak obiteljske tradicije rezultirao je otvaranjem obrta u Slavonskom Brodu 1993. godine. Klesarski obrt se tijekom godina razvio u suvremenu tvrtku na visokoj tehnološkoj razini zbog neprestanog ulaganja u unapređenje proizvodnih procesa i podizanje kvalitete proizvoda. 

Suvremeni proizvodni procesi omogućuju nam pružanje kvalitetnih i brzih usluga rezanja i obrade kamena, a više od 80 godina tradicije jamstvo su znanja, iskustva i profesionalnosti. Posvećenost detaljima, planiranje i projektiranje, pažljiva selekcija materijala i preciznost obrade naše su jake strane na koje se možete osloniti.

Budući da poslujemo dugi niz godina, imamo uhodanu mrežu pouzdanih dobavljača iz cijelog svijeta kojom garantiramo svojim kupcima najviši nivo kvalitete.

Naši uspjesi

Svojim dugogodišnjim poslovanjem iskazali smo se kao pouzdan i učinkovit partner tvrtkama u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Isto tako, možemo se pohvaliti izvrsnim rezultatima u provođenju projekata Europske unije zbog čega se naša proizvodnja podigla na potpuno novu tehnološku razinu.

Proizvodnjom prozorskih klupica pokrivamo tržište cijele Hrvatske, a izašli smo i na tržište Europe. Izradu kuhinjskih radnih ploča doveli smo na visoku razinu pomoću novih tehnologija i znanja kojima raspolažemo. Proizvodimo i najzahtjevnije arhitektonske i spomeničke elemente od kamena, te sudjelujemo u restauracijama povijesnih građevina.

Također, ulažemo u obnovljive izvore energije, te trenutno posjedujemo tri fotonaponske elektrane. 

Naravno, do uspjeha smo došli uz pomoć naših kupaca, te im zbog toga vraćamo  konstantnim unapređenjem kvalitete. Nadamo se da ćete ostati uz nas i da ćemo zajedno koračati prema novim uspjesima.

Proizvodnja

Kako bi svojim kupcima pružili najviši stupanj kvalitete, u proizvodnji koristimo najmodernije strojeve za obradu kamena.

Oni nam omogućuju brz i fleksibilan proizvodni proces. Provedbom europskih i drugih projekata posljednjih godina stalno obnavljamo strojni park novim strojevima za rezanje, obradu i poliranje kamena te unapređujemo opremu proizvodnog pogona.

Korištenje visokih tehnologija omogućilo nam je da se izdvojimo na našem tržištu. Proizvodni pogon opremljen je fotonaponskom elektranom i sustavom za recikliranje vode, što čini našu proizvodnju ekološki prihvatljivom.

Misija

Spremni smo osigurati širok izbor kvalitetnih proizvoda kako bi ostvarili povjerenje kupaca i približili im kamen kao dugovječan i postojan materijal. Istovremeno, uvodimo nove trendove na tržište slijedeći inovacije u industriji.