Zaštita osobnih podataka

Molimo da pažljivo pročitate slijedeći tekst kako biste se informirali o postupcima i pravilima koje primjenjujemo za zaštitu osobnih podataka. Korištenjem naše internetske stranice potvrđujete da ste pročitali ova Pravila privatnosti te da ih razumijete. Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ova Pravila privatnosti.

Ovom Politikom privatnosti opisuju se postupci koje Kamen Plehan poduzima u svrhu zaštite privatnosti. Podatke o Vama ćemo upotrebljavati u skladu s primjenjivim zakonskim zahtjevima koji se odnose na zaštitu osobnih podataka.

Internetska stranica će se kontinuirano ažurirati u skladu s relevantnom zakonskom regulativom zaštite podataka i privatnosti.

Kamen Plehan prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama, koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev ili isporučili narudžbu, u svrhu uspostave uspješne poslovne suradnje.

Kamen Plehan primjenjuje sljedeća načela u svrhu zaštite Vaše privatnosti:

  • prikupljamo samo informacije koje su potrebne,
  • Vaši podatci se ne koriste u svrhe koje nisu navedene
  • ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno,
  • ne prodajemo, posuđujemo, distribuiramo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke,
  • Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
  • ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje,
  • Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
  • provjeravamo da li su Vaši podaci sigurno pohranjeni.
 

KOJI SE VAŠI PODACI PRIKUPLJAJU TE NA KOJI NAČIN?

Ova internetska stranica se može koristiti bez davanja osobnih podataka. Nakon što nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca na internetskoj stranici ili izravno putem naše e-mail adrese, Kamen Plehan prikuplja informacije o Vama. Informacije koje unosite preko internetske stranice (npr. Vaše ime, adresa e-pošte, organizacija) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev.

 

TKO VODI OBRADU OSOBNIH PODATAKA?

Obradu ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka vodi:

Kamen Plehan, klesarski obrt, vl. Drago Perković

Vrbska 5

35 000 Slavnoski Brod

 

U KOJU SVRHU SE PRIKUPLJAJU OSOBNI PODACI?

Vaši osobni podaci se obrađuju isključivo kako bi se uspješno isporučila narudžba naših proizvoda ili pružio odgovor na Vaš zahtjev.

 

KOLIKO DUGO SE POHRANJUJU OSOBNI PODACI?

Vaši osobni podaci se pohranjuju u periodu kada je otvorena komunikacija sa Vama, sve u svrhu uspostave uspješne poslovne suradnje. U slučaju prekida daljnje komunikacije sa Vama, Kamen Plehan  će nakon 6 mjeseci izbrisati Vaše osobne podatke.

U svakom trenutku imate pravo zatražiti zaustavljanje daljnje obrade Vaših osobnih podataka.

 

NA KOJI NAČIN SE KORISTE OSOBNI PODACI?

Vaše osobne podatke koristimo da bismo Vas kontaktirali i odgovorili na vaš upit, a na Vaš zahtjev, poslati ćemo Vam i e-poštu o ostalim ponudama i uslugama za koje mislimo da bi Vam mogli biti od interesa. Kamen Plehan neće dijeliti Vaše osobne podatke s bilo kojom trećom stranom niti će im dopustiti pristup.

 

INFORMACIJSKA SIGURNOST OSOBNIH PODATAKA

Kamen Plehan u slučaju prikupljanja podataka o Vama, kroz primijenjene sigurnosne, fizičke, elektroničke, tehnološke, proceduralne i organizacijske mjere, osigurava da su Vaši osobni podaci zaštićeni od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju.

Ako odlučite kontaktirati nas putem obrasca za kontakt na našoj internetskoj stranici ili izravno putem e-pošte, nijedan od podataka koje otkrivate neće biti pohranjen na ovoj internetskoj stranici niti će biti prenesen ili obrađen na bilo kojoj trećoj strani.

 

VAŠA PRAVA

Ako želite znati posjedujemo li i obrađujemo Vaše osobne podatke, ili ako želite pristupiti osobnim podacima koje imamo o Vama, a u svrhu:

  • pristupa svim osobnim podacima koje smo prikupili o Vama,
  • ispravljanja osobnih podataka koje imamo o Vama,
  • brisanja svih osobnih podataka koje smo prikupili o Vama,
  • ograničavanja obrade Vaših osobnih podataka od strane Kamen Plehan
  • prigovora na obradu vaših osobnih podataka od strane Kamen Plehan
  • zahtjeva za Vašim osobnim podacima koje ima Kamen Plehan, u svrhu prijenosa trećoj strani,

molimo Vas da nas kontaktirate na mail info@kamenplehan.hr

Na Vaš zahtjev odgovoriti ćemo besplatno.

 

PRAVO NA PRITUŽBU NADLEŽNOM TIJELU

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište, mjesto rada ili mjesto navodnog kršenja, ako smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka nije zakonita, putem kontakata:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)

Martićeva 14

HR – 10 000 Zagreb

Telefon: +385 1 4609 000

Fax: +385 1 4609 099

e-mail: azop@azop.hr

Web: http://www.azop.hr